Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 februarie 2023. Victor Piţurcă a făcut primele declaraţii despre dosarul achiziţiilor ilegale în care este vizat

Știrile zilei, 1 februarie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 13:17

Știrile zilei, 1 februarie 2023. Victor Piţurcă a făcut primele declaraţii despre dosarul achiziţiilor ilegale în care este vizat

Știrile zilei, 1 februarie 2023

1) Victor Piţurcă a făcut primele declaraţii despre dosarul achiziţiilor ilegale în care este vizat. Fostul selecţioner spune  că va contesta controlul judiciar şi că familia sa nu a vândut nicio mască.

2) Un val de aer polar vine peste România la sfârşitul acestei săptămâni. Meteorologii anunţă temperaturi chiar şi de -20 de grade Celsius.

3) Fraţii Tate vor cu orice preţ să iasă din spatele gratiilor. Britanicii au angajat-o pe celebra avocată Tina Glandian, care i-a apărat în trecut pe Mike Tyson şi Chris Brown.

4) Satele românești sunt tot mai goale, iar primarii caută soluţii pentru a nu dispărea de pe hartă. O localitate din Gorj a scos la vânzare case la 10.000 de lei, pentru a-i convinge pe tineri să se mute aici.

5) După trei săptămâni intense, autorităţile din Australia au găsit capsula radioactivă pe care o pierduseră. Obiectul periculos, de numai câţiva centimetri, a fost căutat pe o distanţă de 1.400 de kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 februarie 2023. Victor Piţurcă a făcut primele declaraţii despre dosarul achiziţiilor ilegale în care este vizat