Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 1 iunie 2022. A fost redeschisă Transalpina, cea mai înaltă șosea din România

Știrile zilei, 1 iunie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

de Mădălina Iacob

la 01.06.2022 , 19:08

Mădălina Iacob Mădălina Iacob

Știrile zilei, 1 iunie 2022

1) Joe Biden a anunţat într-un editorial pentru New York Times că va trimite rachete avansate Ucrainei. Preşedintele Statelor Unite a precizat şi că nu se va implica direct în conflict, atâta timp cât statele NATO nu vor fi atacate de Moscova.

Articolul continuă după reclamă

2) De astăzi, salariul minim a crescut cu 200 de lei pentru aproape 300.000 de români. În schimb, distribuţia tichetelor pentru alimente a fost întârziată, aşa că persoanele vulnerabile mai au de aşteptat.

3) Medicul Octavian Mazilu a fost arestat preventiv, în urma unui flagrant organizat de Direcţia Generală Anticorupţie. Doctorul i-ar fi cerut unui pacient 300 de lei pentru o consultaţie, deşi salariul său se ridică la 6.000 de euro pe lună.

4) Refugiaţii ucraineni cazaţi în hotelurile de pe litoralul bulgăresc se vor muta în centre de primire. Vecinii din sud nu îşi permit să-i mai ţină în unităţile de cazare, având în vedere că pe 15 iunie începe sezonul estival.

5) A fost redeschisă Transalpina, cea mai înaltă șosea din România. Turişii au profitat de moment şi s-au plimbat pe ea cu motocicletele sau bicicletele.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 1 iunie 2022. A fost redeschisă Transalpina, cea mai înaltă șosea din România