Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 iunie 2023. Guvernul a aprobat Ordonanţa de Urgenţă privind majorarea salariilor din Educație, însă greva continuă

Știrile zilei, 1 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 18:55

Știrile zilei, 1 iunie 2023

1) Guvernul a aprobat Ordonanţa de Urgenţă privind majorarea salariilor din Educație, însă greva continuă. Sindicaliştii spun că măririle de aproximativ 600 de lei nu sunt suficiente.

2) Examenele Naţionale ar putea fi reprogramate, iar anul şcolar s-ar putea prelungi. Ministrul Educaţiei spune că acest scenariu este tot mai probabil, având în vedere că protestul profesorilor va mai dura.

3) Volodimir Zelenski participă la summitul Comunităţii Politice Europene, în Republica Moldova, alături de 50 de lideri europeni. Preşedintele ucrainean a ţinut un discurs în care a insistat pentru aderarea ţării sale la NATO.

4)  Sergio Calderón a murit la 77 de ani, într-un spital din Los Angeles. Actorul era cunoscut pentru rolurile din "Pirații din Caraibe" și "Man in Black".

5) Sevilla a câştigat pentru a şaptea oară în istorie Europa League, după ce a învins-o pe AS Roma. Jose Mourinho a făcut scandal la finalul meciului şi i-a jignit pe abritri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 iunie 2023. Guvernul a aprobat Ordonanţa de Urgenţă privind majorarea salariilor din Educație, însă greva continuă