Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 noiembrie 2023. Judecătorii au decis ca fraţii Godei să fie plasaţi în arest la domiciliu, iar hotărârea este definitivă

Știrile zilei, 1 noiembrie 2023, prezentate de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 01.11.2023, 21:02

Vezi și

Știrile zilei, 1 noiembrie 2023

1) Patronii azilului groazei din Voluntari vor fi eliberaţi din spatele gratiilor. Judecătorii au decis ca fraţii Godei să fie plasaţi în arest la domiciliu, iar hotărârea este definitivă.

2) Mai mulţi cetăţeni palestinieni din România spun că au fost informaţi de Poliţie să fie atenţi la ce mesaje transmit. Reprezentaţii instituţiei au reacţionat şi susţin că această acţiune are un "caracter preventiv".

3) Zi neagră pentru Forţele de apărare israeliene, care au pierdut 15 soldaţi. Cei mai mulţi au fost uciși în nordul Fâşiei Gaza, când transportorul blindat în care se aflau a fost lovit de o rachetă antitanc.

4) Avalanșă de bancnote false pe piața din România. Escrocii au o nouă metodă de înşelăciune, care se bazează pe banii folosiţi drept recuzită în filme sau industrii de divertisment.

5) Dan Air a anunţat că suspendă zborurile din Braşov. Compania aeriană se plânge de programul de pe aeroport şi spune că a avut pierderi de aproape 3 milioane de euro până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 noiembrie 2023. Judecătorii au decis ca fraţii Godei să fie plasaţi în arest la domiciliu, iar hotărârea este definitivă