Antena Meniu Search
x

Știrile zilei, 10 aprilie 2023. Patru județe din sud-estul ţării intră sub cod galben de ploi torențiale și vijelii, de marţi

Știrile zilei, 10 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 10 aprilie 2023

1) Au apărut primele imagini cu accidentul în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu. Camerele de supraveghere l-au surprins pe tânărul lovit mortal cum cade brusc în faţa maşinii, într-un loc unde traversarea nu e permisă.

2) Patru județe din sud-estul ţării intră sub cod galben de ploi torențiale și vijelii, de marţi. Meteorologii anunţă că în Marea Neagră se va forma un ciclon.

3) Grevă generală în mai multe prefecturi din România. Angajaţii vor să fie plătiţi dublu pentru munca pe care o fac, aşa cum se întâmplă în primării.

4) O femeie militar a leşinat în timp ce premierul Nicolae Ciucă ținea un discurs, la Focşani. Colegii au intervenit rapid şi i-au acordat primul ajutor.

5) Atac armat în statul american Kentucky. Un individ a ucis cinci persoane şi a rănit alte şase, după care a fost eliminat de forţele de ordine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 aprilie 2023. Patru județe din sud-estul ţării intră sub cod galben de ploi torențiale și vijelii, de marţi