Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 august 2022. România se află pe locul secund în topul țărilor europene cu cele mai ieftine locuințe

Știrile zilei, 10 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 10.08.2022 , 21:16

Știrile zilei, 10 august 2022

1) Robert Negoiţă şi mai mulţi directori şi funcţionari din Primăria Sectorului 3 au fost trimişi în judecată de DNA. Aceştia sunt acuzaţi că au prelungit ilegal contractul de salubrizare cu Rosal Grup. 

Articolul continuă după reclamă

2) Un bărbat din Argeş despre care se ştia că are afecţiuni psihice şi-a măcelărit 5 rude: părinţii, fratele, sora şi nepoata de doar cinci ani. Individul a recunoscut fapta în faţa instanţei şi a fost arestat pentru 30 de zile.

3) Robor la trei luni a scăzut la o zi după ce Mugur Isărescu a acuzat băncile "că au sărit calul".  Indicele a ajuns la valoarea de 8,06% pe an, de la 8,14% în ziua precedentă.

4) România se află pe locul secund în topul țărilor europene cu cele mai ieftine locuințe, după Bosnia și Herțegovina. Cu toate acestea un român are nevoie de 6,3 salarii medii brute anuale pentru a-şi cumpăra un apartament standard.

5) Guvernul a anunțat că rectificarea bugetară va fi pozitivă. Conform ministrului Finanţelor, Adrian Câciu, prioritate vor avea măsurile din pachetele de sprijin pentru economie şi cetăţeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Update » Știrile zilei, 10 august 2022. România se află pe locul secund în topul țărilor europene cu cele mai ieftine locuințe