Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 ianuarie 2024. Fermierii și transportatorii români au declanșat un protest spontan şi vor să blocheze drumurile din ţară

Știrile zilei, 10 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 10 ianuarie 2024

1) Fermierii și transportatorii români au declanșat un protest spontan şi vor să blocheze drumurile din ţară. Printre nemulţumiri se numără infrastructura, preţurile mari la RCA şi neregulile din vămi.

2) Scene cumplite în Iaşi, unde un apartament a luat foc. Potrivit informaţiilor ISU, o mamă şi-a aruncat bebeluşul de la etajul 3, iar apoi a sărit şi ea.

3) Anchetă la IPJ Maramureş, după ce un poliţist de la trupele speciale a lovit un colindător ucrainean. Agentul s-a enervat pentru că victima nu s-a dat din calea autospecialei.

4) Gerul a făcut deja primele victime în România. Cinci persoane au murit îngheţate, după ce noaptea trecută s-au înregistrat chiar şi minus 19 grade Celsius.

5) Şeful Pentagonului are cancer la prostată şi s-a operat în secret. Casa Albă a transmis că preşedintele Joe Biden nu a ştiut de situaţie şi a aflat de abia marţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 ianuarie 2024. Fermierii și transportatorii români au declanșat un protest spontan şi vor să blocheze drumurile din ţară