Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 iulie 2023. Toate centrele de copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi au început să fie controlate

Știrile zilei, 10 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 19:24

Vezi și

Știrile zilei, 10 iulie 2023

1) Toate centrele de copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi au început să fie controlate de astăzi, după cazul "azilelor groazei". Între timp, şeful DSP Ilfov şi-a dat demisia, însă a ţinut să precizeze că nu se simte vinovat cu nimic.

2) NATO se pregăteşte să scurteze procesul de aderare a Ucrainei. Decizia ar putea fi luată mâine, în cadrul summitului care începe la Vilnius.

3) România va fi cuprinsă de un val de caniculă în această săptămână. De luni până vineri, meteorologii anunţă temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

4) Este haos în aceste zile pe Aeroportul Otopeni. Doar în ultima săptămână aproape 30 de curse au fost anulate şi mai bine de 350 de zboruri au fost amânate.

5) Trei muncitori din Iași, care lucrează la o fermă de bovine, sunt suspecţi de infecţie cu Antrax cutanat. Boala apare în general la animale, iar în cazul oamenilor poate fi fatală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 iulie 2023. Toate centrele de copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi au început să fie controlate