Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 10 iulie 2024. Cântăreţul de muzică populară Aurică Totolici a fost arestat pentru pedofilie

Știrile zilei, 10 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 10.07.2024 , 19:16

Știrile zilei, 10 iulie 2024

1) O tânără de 19 ani a fost atacată şi ucisă de urs pe traseul Jepii Mici din Munţii Bucegi. Animalul a fost împuşcat de salvatori, iar acum i se fac teste pentru a vedea dacă avea rabie.

2) Un poliţist din Cluj a fost prins drogat la volanul unei maşini neînmatriculate. Agentul are un trecut tumultos, fiind judecat pentru viol într-un proces care îşi aşteaptă sentinţa.

Vezi și

3) Cântăreţul de muzică populară Aurică Totolici a fost arestat pentru pedofilie. Acesta şi-ar fi ademenit victimele la cursurile de canto pe care le preda.

4) Rapperul Chief Keef nu mai vine la festivalul "Beach, Please!". Artistul nu poate pleca din Statele Unite din cauza unor probleme cu paşaportul.

5) România a semnat, alături de alte 16 țări aliate NATO, inițiativa de "Supraveghere Persistentă din Spațiu". Proiectul prevede sporirea capacităţii de monitorizare a activităților de la sol și de pe mare.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 10 iulie 2024. Cântăreţul de muzică populară Aurică Totolici a fost arestat pentru pedofilie