Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 octombrie 2023. Israel şi-a securizat graniţa în sudul ţării şi bombardează neîncetat poziţiile Hamas

Știrile zilei, 10 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:05

Vezi și

Știrile zilei, 10 octombrie 2023

1) Volodimir Zelenski a venit astăzi în România şi s-a întâlnit cu Klaus Iohannis, însă nu a mai ţinut discurs în Parlament. Modificarea programului a fost cerută de stafful liderului de la Kiev.

2) Israel şi-a securizat graniţa în sudul ţării şi bombardează neîncetat poziţiile Hamas. ONU spune că în curând oamenii din Fâşia Gaza se vor confrunta cu o criză de proporţii, după ce au fost lăsaţi fără apă, mâncare şi electricitate.

3) Şoferul din Galaţi care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni este angajat al Consiliului Judeţean. Bărbatul era beat, deşi se afla în timpul serviciului.

4) România rămâne pe primul loc în Europa în ceea ce priveste tragediile pe şosele. În primele 9 luni ale acestui an, peste 1.000 de persoane au murit în accidente la noi în ţară.

5) Asigurarea RCA ar putea fi obligatorie pentru trotinete şi biciclete. Potrivit unui proiect de lege, care are la bază o directivă europeană, măsura ar urma să se aplice de la anul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 octombrie 2023. Israel şi-a securizat graniţa în sudul ţării şi bombardează neîncetat poziţiile Hamas