Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 10 octombrie 2024. Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a fost pus sub urmărire penală de DNA pentru corupţie

Știrile zilei, 10 octombrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 10.10.2024 , 19:41

Știrile zilei, 10 octombrie 2024

1) Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a fost pus sub urmărire penală de DNA pentru corupţie. Procurorii îl acuză pe medic că a luat de la pacienţi bani, alimente sau raţe.

2) Fosta directoare a Casei de Comerţ Unirea a fost reţinută pentru abuz în serviciu. Prejudiciul în acest caz este de 45 de milioane de lei.

Vezi și

3) Dosarul 10 August se întoarce la Tribunalul Militar, unde va începe judecata pe fond. Judecătorii au respins definitiv contestaţiile foştilor şefi din Jandarmerie.

4) Gest inexplicabil într-un autobuz din Cluj. O tânără a fost surprinsă de camerele de supraveghere cum sparge din senin geamul unei uşi.

5) Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea din tenis. Legendarul jucător spaniol are 22 de titluri de Grand Slam, dintre care 14 sunt cucerite la Roland Garros.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Update » Știrile zilei, 10 octombrie 2024. Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a fost pus sub urmărire penală de DNA pentru corupţie