Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 10 septembrie 2024. Ciclonul islandez care a făcut prăpăd în Vestul Europei a ajuns în România

Știrile zilei, 10 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 10.09.2024 , 19:41

Știrile zilei, 10 septembrie 2024

1) Ciclonul islandez care a făcut prăpăd în Vestul Europei a ajuns în România. Meteorologii spun că de astăzi vom avea parte de vijelii şi temperaturi cu până la 15 grade mai mici.

2) Detalii tulburătoare în cazul dublei crime din Constanța. Suspectul principal, supranumit "Şacalul", a ţinut cadavrul unei victime două zile în casa în care locuieşte cu partenera şi cei patru copii.

Vezi și

3) Un elev de 18 ani a încercat să-și ia viața și s-a aruncat de la etajul 3 al liceului. Băiatul, care avea în ghiozdan un bilet de adio, a supravieţuit şi a ajuns la spital.

4) Statele Unite acuză oficial Iranul că a furnizat Rusiei rachete balistice. Washingtonul spune că noile arme vor fi folosite în Ucraina în următoarele săptămâni.

5) Este doliu in lumea cinematografiei. James Earl Jones, vocea lui Darth Vader din Star Wars și Mufasa din Regele Leu, a murit la 93 de ani.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Update » Știrile zilei, 10 septembrie 2024. Ciclonul islandez care a făcut prăpăd în Vestul Europei a ajuns în România