Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 august 2023. Un poliţist a fost filmat în timp ce loveşte şi pune la pământ o femeie în văzul tuturor

Știrile zilei, 11 august 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 11.08.2023, 19:23

Vezi și

Știrile zilei, 11 august 2023

1) Măsurile Guvernului Ciolacu au scos astăzi angajaţii Trezoreriei în stradă. În ziua în care ar fi trebuit să se plătească salarii şi pensii, oamenii au ieşit să protesteze la adresa tăierilor şi a restructurărilor.

2) Un autobuz al STB a fost implicat într-un accident în cartierul Dorobanţi din Capitală. Şoferul a intrat într-o dubă care transporta pâine, duoă ce i s-ar fi făcut rău la volan.

3) Scene revoltătoare surprinse într-o comună din Iaşi. Un poliţist a fost filmat în timp ce loveşte şi pune la pământ o femeie în văzul tuturor.

4) Joe Biden a cerut Congresului să voteze un nou pachet de ajutor pentru Ucraina. Preşedintele american vrea ca ţara sa să ofere asistenţă militară şi economică de încă 20 de miliarde de dolari.

5) Imagini apocaliptice în Hawaii, după incendiile care au devastat totul în cale. 55 de persoane au murit, iar alte câteva sute sunt date dispărute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 august 2023. Un poliţist a fost filmat în timp ce loveşte şi pune la pământ o femeie în văzul tuturor