Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 11 iulie 2024. Rata inflației în România a scăzut la 4,9% pe an în luna iunie, dar rămâne cea mai ridicată din Uniunea Europeană

Știrile zilei, 11 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 11.07.2024 , 19:31

Știrile zilei, 11 iulie 2024

1) Meteorologii au emis cod roşu de caniculă în weekend. Avertizarea este valabilă în 28 de judeţe şi în Bucureşti.

2) Epopeea ordonanţei antidrog a luat sfârşit! Actul normativ a fost modificat în şedinţa de Guvern de azi, iar acesta prevede ca şoferii care nu primesc rezultatele de sânge în 72 de ore să îşi ia înapoi permisul.

Vezi și

3) Rata inflației în România a scăzut la 4,9% pe an în luna iunie, dar rămâne cea mai ridicată din Uniunea Europeană. Cele mai mari scumpiri s-au înregistrat la serviciile poştale şi la biletele de avion.

4) NATO a început crearea coridorului militar România-Bulgaria-Grecia. Planul prevede interconectarea a patru porturi, precum și a infrastructurii și rețelelor rutiere corespunzătoare.

5) Incendiu puternic la Catedrala din Rouen. Fleşa monumentului a luat foc în timpul unor lucrări de renovare.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 11 iulie 2024. Rata inflației în România a scăzut la 4,9% pe an în luna iunie, dar rămâne cea mai ridicată din Uniunea Europeană