Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 martie 2024. Un elev de clasa a opta din Mureş şi-a bătut profesoara şi a înjurat-o, după ce l-a certat pentru că fuma în clasă

Știrile zilei, 11 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 12.03.2024, 18:47

Vezi și

Știrile zilei, 11 martie 2024

1) Scene halucinante într-o şcoală din Mureş. Un elev de clasa a opta şi-a bătut profesoara şi a înjurat-o, după ce l-a certat pentru că fuma în clasă.

2) Angajaţii din Sănătate se pregătesc de greva generală. Medicii şi asistenţii cer schimbarea legii salarizării şi acordarea de sporuri pentru condiţii de muncă periculoase.

3) Maşinăria de război rusească a luat avânt după începerea invaziei din Ucraina. Presa americană scrie că Moscova a ajuns să producă de trei ori mai multe obuze decât primeşte Kievul de la Statele Unite şi Europa.

4) "Golden Gate-ul" românesc continuă să fie măcinat de probleme. Pe podul de peste Dunăre au început acum să apară tasări la rampa de urcare, iar diferenţa de nivel este şi de 10 centimetri.

5) Fotografia dată publicităţii de Kate Middleton este modificată şi a fost retrasă de unele agenţii foto. Prinţesa de Wales a recunoscut editările, dar a refuzat să vină cu imaginea originală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 martie 2024. Un elev de clasa a opta din Mureş şi-a bătut profesoara şi a înjurat-o, după ce l-a certat pentru că fuma în clasă