Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 octombrie 2023. Şoferul drogat Vlad Pascu a fost trimis în judecată, la o lună şi jumătate de la tragedia din 2 Mai

Știrile zilei, 11 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:05

Vezi și

Știrile zilei, 11 octombrie 2023

1) Israelul anunţă că formează un guvern de urgență și un cabinet de război, după atacurile Hamas. Între timp, oamenii din Fâşia Gaza nu mai au curent, după ce singura centrală a rămas fără combustibil.

2) Proiectul pensiilor speciale va fi votat luni în Parlament. Senatorii au făcut astăzi ultimele modificări, după ce legea iniţială a fost respinsă de Curtea Constituţională.

3) Şoferul drogat Vlad Pascu a fost trimis în judecată, la o lună şi jumătate de la tragedia din 2 Mai. Procurorii îl acuză de ucidere din culpă pentru accident şi separat de consum şi trafic de droguri.

4) Clipe de panică la Aeroportul Luton, după ce o maşină a luat foc în parcare. Mii de oameni au fost nevoiţi să îşi schimbe planurile după ce toate zborurile au fost oprite.

5) Decizie istorică în România. Un tânăr a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare, după ce a postat online poze indecente cu fosta iubită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 octombrie 2023. Şoferul drogat Vlad Pascu a fost trimis în judecată, la o lună şi jumătate de la tragedia din 2 Mai