Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 11 octombrie 2024. Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor, pentru accidentul în care a condus băut şi drogat şi a omorât un tânăr

Știrile zilei, 11 octombrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 11.10.2024 , 19:42

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 11 octombrie 2024

1) Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor, pentru accidentul în care a condus băut şi drogat şi a omorât un tânăr. Va fi judecat pentru ucidere din culpă, unde pedeapsa maximă este de 7 ani.

2) Au apărut imagini în care Nelu Tătaru primeşte bani de la pacienţi. Fostul ministru al Sănătăţii este acuzat de DNA de corupţie, însă susţine că nu a condiţionat niciodată actul medical.

Articolul continuă după reclamă

3) Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost ridicat în această dimineaţă de procurorii DNA. Politicianul este acuzat că a intermediat o mită de 60.000 de euro pentru obţinerea unui certificat ORNISS.

4) Ruşii au obţinut o victorie importantă în Kursk, după ce au lansat un contraatac puternic. Apărarea ucraineană a fost spartă, iar mai multe garnizoane riscă să fie încercuite.

5) Un cântăreţ de muzică populară a fost reţinut, după ce a plasat pe piaţă 13.000 de euro falşi. Daniel Sabău a adus banii din Italia şi cumpăra cu ei produse de pe site-urile de anunţuri.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Update » Știrile zilei, 11 octombrie 2024. Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor, pentru accidentul în care a condus băut şi drogat şi a omorât un tânăr