Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 12 august 2024. Cinci tineri au murit într-un accident produs în Hunedoara. Şoferul s-ar fi urcat băut la volan

Știrile zilei, 12 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 12.08.2024 , 19:38

Știrile zilei, 12 august 2024

1) Cinci tineri au murit aseară într-un accident produs în Hunedoara. Şoferul s-ar fi urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un cap de pod.

2) Modificări importante propuse pentru noul an şcolar. Ministerul Educaţiei vrea ca examenele naţionale să se încheie în luna iunie, iar elevii să îşi poată vedea lucrările înainte de a face contestaţii.

Vezi și

3) Reuniune de urgenţă convocată de Vladimir Putin după incursiunea ucrainenilor pe teritoriul Rusiei. Liderul de la Krmenlin a cerut Ministerului Apărării "să dea inamicul afară de pe teritoriul ţării".

4) Valul de căldură se extinde în mai multe județe marţi şi miercuri. Meteorologii anunţ Cod Portocaliu de caniculă şi temperaturi de 40 de grade în sudul şi vestul ţării.

5) Dosarul "Colectiv 2" a fost clasat, la 9 ani de la tragedie. Este vorba de cel în care rudele victimelor reclamaseră condiţiile din spitale şi întârzierea cu care pacienţii au fost transferaţi în alte ţări.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 12 august 2024. Cinci tineri au murit într-un accident produs în Hunedoara. Şoferul s-ar fi urcat băut la volan