Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 februarie 2024. Ucigaşii de la Padina, fiii vrăjitoarei Sidonia, se declară nevinovaţi

Știrile zilei, 12 februarie 2024, prezentate de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 12.02.2024, 19:47

Vezi și

Știrile zilei, 12 februarie 2024

1) Ucigaşii de la Padina se declară nevinovaţi. Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost audiaţi şi au susţinut că l-au ucis pe Sorin Anghel pentru a se apăra de acesta.

2) Un renumit medic neurolog din Capitală a distrus nu o dată, ci de două ori, cu o macetă o cafenea din Sectorul 1. La al doilea atac, a fost prins în flagrant de poliţişti.

3) Sub teroarea hoţilor. Aşa trăiesc locuitorii unui cartier de lux din Arad după ce maşinile şi locuinţele le-au fost sparte. Infractorii nu se sperie nici măcar de camerele de supraveghere.

4) Un atac cibernetic major a dat peste cap activitatea medicilor din peste 20 de spitale din ţară. Bolnavii nu au putut folosi cardurile de sănătate şi mulţi au fost trimişi acasă.

5) Vremea este la extreme în vestul Europei. După temperaturile demne de luna mai, o furtună s-a abătut în ultimele zile asupra Franţei, Spaniei şi Portugaliei. Meteorologii spun că fenomenul va ajunge şi la noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 februarie 2024. Ucigaşii de la Padina, fiii vrăjitoarei Sidonia, se declară nevinovaţi