Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 ianuarie 2024. Panică la o şcoală din Oradea, după ce o elevă de 13 ani a intrat în stop cardio-respirator

Știrile zilei, 12 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 12 ianuarie 2024

1) Protestul transportatorilor şi al fermierilor a intrat în a treia zi. Premierul a anunţat că va purta discuţii cu reprezentanţii lor, după ce aceştia au ameninţat că vor bloca Centura Capitalei.

2) Statele Unite și Marea Britanie au lansat bombardamente în Yemen. Decizia a fost luată ca răspuns la atacurile rebelilor Houthi asupra transporturilor din Marea Roşie.

3) Banca Naţională a României menține dobânda-cheie la 7% pe an. Economiştii se aşteaptă ca rata anuală a inflaţiei să crească în prima lună a anului curent.

4) Panică la o şcoală din Oradea, după ce o elevă de 13 ani a intrat în stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a sosit de urgenţă la faţa locului şi a reuşit să o resusciteze.

5) Franţa a fost nevoită să topească milioane de monede euro, pentru o greşeală comisă de Monetărie. Comisia Europeană a descoperit că stelele de pe steag nu corespund standardelor impuse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 ianuarie 2024. Panică la o şcoală din Oradea, după ce o elevă de 13 ani a intrat în stop cardio-respirator