Antena Meniu Search
x

Știrile zilei, 12 iulie 2023. În aşteptarea vârfului de caniculă, furtunile au făcut ravagii

Știrile zilei, 12 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 19:03

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 12 iulie 2023

1) Azilele groazei, fenomen naţional. După ce Observator a demarat campania Oamenii nimănui, pe adresa noastră au sosit imagini din toată ţara. O echipă a mers astazi la Floreşti, dar a fost ţinută la uşă.

2) În aşteptarea vârfului de caniculă, furtunile au făcut ravagii. Vijeliile au smuls copaci din rădăcini şi au luat pe sus acoperişuri. Inundaţiile au completat tabloul unei zile de coşmar pentru locuitorii din Hunedoara.

3) Alertă după ce o lumină strălucitoare a brăzdat brusc cerul României şi a dispărut rapid. Luaţi prin surprindere, mulţi români s-au temut că a fost o explozie. Totul s-a lămurit în cele din urmă: nimeni nu a fost în primejdie. A căzut un meteorit care nu a adus niciun pericol.

4) Incident tragi-comic la Botoşani. Un bărbat de 41 de ani a fost la un pas să-şi piardă piciorul după ce un amic i-a legat de gleznă o cătuşă găsită pe stradă. În primă fază, nici poliţiştii, nici cei de pe Salvarea nu au reuşit să-l elibereze.

5) Ucraina iese pe plus după summitul NATO de la Vilnius. Aliaţii oferă Kievului ajutor militar pe termen lung şi simplifică procesul de aderare. Klaus Iohannis spune că şi România a obţinut ce şi-a dorit. Mai mulţi militari pe flancul estic al Alianţei, dar doar în caz de pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 iulie 2023. În aşteptarea vârfului de caniculă, furtunile au făcut ravagii