Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 iunie 2023. Nicolae Ciucă și-a anunțat demisia din fruntea Guvernului. Preşedintele Klaus Iohannis urmează să îl desemneze pe Marcel Ciolacu premier

Știrile zilei, 12 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 12 iunie 2023

1) Nicolae Ciucă și-a anunțat demisia din fruntea Guvernului. Preşedintele Klaus Iohannis urmează să îl desemneze pe Marcel Ciolacu premier, iar noul Executiv ar putea fi învestit joi.

2) Greva profesorilor se suspendă, după ce Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă privind creşterile de venituri. Dascălii urmează să primească 1.300 de lei brut la salariu şi bonus de 1.500 de lei în octombrie.

3) Silvio Berlusconi a încetat din viaţă la 86 de ani. Fostul premier italian suferea de leucemie şi era internat la un spital din Milano.

4) Principalul suspect în cazul morţii Anei, fetiţa de 12 ani ucisă într-un apartament din Capitală, aşteaptă să fie extrădat. Bărbatul a fost prins în Olanda şi a fost dus în faţa instanţei pentru a i se decide soarta.

5) Michael Fassbender a suferit un accident teribil în cursa de amatori de la Le Mans. Celebrul actor s-a izbit violent cu maşina de un parapet, însă din fericire a scăpat doar cu o sperietură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 iunie 2023. Nicolae Ciucă și-a anunțat demisia din fruntea Guvernului. Preşedintele Klaus Iohannis urmează să îl desemneze pe Marcel Ciolacu premier