Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 octombrie 2023. Israelul se pregăteşte pentru ofensiva terestră după şase zile de teroare în ţară

Știrile zilei, 12 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:05

Vezi și

Știrile zilei, 12 octombrie 2023

1) Israelul se pregăteşte pentru ofensiva terestră după şase zile de teroare în ţară. Armata a atacat aeroporturile siriene din Damasc și Alep şi a lansat noi raiduri aeriene în Gaza.

2) Fenomenul consumului de droguri din şcoli a fost discutat astăzi în CSAT. Autorităţile şi-au propus să creeze un cadru sanitar pentru tratarea dependenţilor şi să îi protejeze pe elevi şi profesori.

3) O judecătoare de la Tribunalul Suceava a fost reţinută de procurori. Magistratul este suspectat că a consumat droguri şi că sprijinea activităţile traficanţilor.

4) Încă o dronă rusească s-a prăbușit lângă Plauru, pe malul drept al Brațului Chilia. Incidentul vine după ce Moscova a lansat un atac complex asupra porturilor Ucrainei.

5) O femeie din Cluj a făcut infarct în timp ce susţinea examenul auto. Din fericire, poliţistul examinator aflat în dreapta sa a intervenit la timp şi i-a salvat viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 octombrie 2023. Israelul se pregăteşte pentru ofensiva terestră după şase zile de teroare în ţară