Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 12 septembrie 2024. Doi poliţişti din Argeş sunt acuzaţi că au înscenat accidente timp de doi ani

Știrile zilei, 12 septembrie 2024, prezentate de Nadina Câmpean.

de Alessandra Stoicescu

la 12.09.2024 , 19:56

Știrile zilei, 12 septembrie 2024

1) Doi poliţişti din Argeş sunt acuzaţi că au înscenat accidente timp de doi ani. Agenţii ar fi obţinut în mod fraudulos 100.000 de lei de la firmele de asigurări.

2) Furtuna "Boris" care a făcut prăpăd în Europa ajunge în weekend şi la noi. Vremea se va răci semnificativ, iar la munte vom avea parte de ninsori.

Vezi și

3) Semne mari de întrebare în cazul anchetatorilor care se ocupă de crimele de la Constanţa. Principalul suspect, supranumit "Şacalul", era sub control judiciar şi filat când ar fi comis ororile.

4) Marea Britanie a dat voie Ucrainei să lovească Rusia cu rachetele "Storm Shadow". Decizia a fost luată în privat, pentru a nu provoca inutil Moscova.

5) Alfred Bulai a fost plasat în arest la domiciliu. În prima instanţă, judecătorii l-au trimis în spatele gratiilor după ce a încercat să le contacteze pe studentele care l-au denunţat.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Update » Știrile zilei, 12 septembrie 2024. Doi poliţişti din Argeş sunt acuzaţi că au înscenat accidente timp de doi ani