Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 aprilie 2023. Klaus Iohannis susţine că Guvernul nu va tăia salariile pentru a acoperi o gaură din Buget

Știrile zilei, 13 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 13 aprilie 2023

1) Dan Diaconescu a scăpat de arestul la domiciliu și va fi cercetat sub control judiciar. Fostul realizator TV este acuzat că a plătit două surori minore pentru a întreţine relaţii sexuale cu ele.

2) Klaus Iohannis susţine că Guvernul nu va tăia salariile pentru a acoperi o gaură din Buget. Preşedintele a luat la ţintă Fiscul şi a îndemnat instituţia să colecteze mai bine.

3) Protecţia Consumatorului face "curăţenia" de Paşte în vechea hală din Piaţa Obor. Inspectorii au dat amenzi de 300.000 de lei şi au închis mai multe tarabe, după ce au găsit marfă ţinută în condiţii improprii.

4) Ministrul ucrainean al Apărării a venit în vizită în România. Ţara noastră organizează o conferinţă cu oficiali din toată Europa, pe tema securităţii din Marea Neagră.

5) Jamie Foxx are probleme medicale şi a fost dus de urgenţă la spital. Fiica actorului a făcut anunţul pe Instagram şi i-a îndemnat pe fani să se roage pentru el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 aprilie 2023. Klaus Iohannis susţine că Guvernul nu va tăia salariile pentru a acoperi o gaură din Buget