Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 decembrie 2023. Percheziţii DNA în peste 90 de locaţii din Moldova

Știrile zilei, 13 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 13.12.2023, 19:52

Vezi și

Știrile zilei, 13 decembrie 2023

1) Percheziţii DNA în peste 90 de locaţii din Moldova. Procurorii suspectează că au avut loc angajări frauduloase la spitalul din Botoşani, iar şpaga pentru un post de asistent medical era de 15.000 de euro.

2) Noi bâlbe ale Guvernului cu salariile profesorilor. O nouă ordonanţă de urgenţă prevedea creştere de 8% în loc de 13% din ianuarie, însă ulterior ministrul Finanţelor a corectat-o şi a declarat că a fost doar o greşeală.

3) Gerul a făcut prima victimă în acest sezon. Un bărbat de 55 de ani din Galaţi a murit din cauza hipotermiei, cadavrul său fiind găsit într-o casă părăsită.

4) Un tânăr de 31 de ani din Olt a murit în timp ce era legitimat de poliţişti. Bărbatul ar fi făcut supradoză după ce a înghiţit drogurile pe care le avea în maşină.

5) Papa Francisc a precizat într-un interviu unde vrea să fie înmormântat. Suveranul Pontif a declarat că vrea să fie îngropat la Roma şi nu la Vatican, aşa cum este obiceiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 decembrie 2023. Percheziţii DNA în peste 90 de locaţii din Moldova