Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 iulie 2023. Marius Budăi a demisionat din funcţia de ministru al muncii, iar Mădălina Turza a fost demisă

Știrile zilei, 13 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 18:24

Vezi și

Știrile zilei, 13 iulie 2023

1) Plecări de la vârful statului după descoperirile din azile. Marius Budăi a demisionat din funcţia de ministru al muncii, iar Mădălina Turza a fost demisă. Din postura de ministru al Familiei, Gabriela Firea nu face, momentan, niciun pas înapoi. 

2) Jumătate de ţară se topeşte la soare. Temperaturile resimţite au ajuns astăzi şi la 50 de grade. La Bucureşti, termometrele au arătat 38 de grade Celsius, iar la Calafat 39! Specialiştii le recomandă vârstnicilor şi persoanelor vulnerabile să evite drumurile în miezul zilei.

(STIRE 3)

Iar dacă jumătate de ţară s-a topit la soare, cealaltă jumătate a fost măturată de ploi şi vijelii. Furtunile au făcut şi victime. Doi fraţi, ciobani, au murit trăsniţi de fulger. În Bistriţa Năsăud, rafalele de vânt de 90 de kilometri la oră au pus a pământ un viaduct uriaş.

4) Un tânăr de 17 ani din Iaşi a murit după ce ar fi băut prea multe energizante. Băiatului i s-ar fi făcut brusc rău. Medicii care au fost chemaţi de urgenţă au stabilit că suferise un infarct. Doctorii avertizează că aceste băuturi, consumate în combinaţie cu alcool sau medicamente, pot provoca probleme cardiace grave. 

5) Guvernul vrea să impună un impozit de 1% pentru cei care deţin proprietăţi cu o valoare mai mare de jumătate de milion de euro. Un român care are o astfel de proprietate ar urma să plătească anual către stat în jur de cinci mii de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 iulie 2023. Marius Budăi a demisionat din funcţia de ministru al muncii, iar Mădălina Turza a fost demisă