Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 iunie 2024. Vlad Pascu află vineri dacă va fi judecat pentru omor calificat în loc de omor din culpă

Știrile zilei, 13 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 13.06.2024 , 19:20

Știrile zilei, 13 iunie 2024

1) Controversă uriaşă la primul concert Coldplay în România. Artiştii l-au invitat pe scenă pe cântăreţul de manele Babasha, moment în care unii spectatori au început să huiduie.

2) Termen important la procesul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a lovit mortal doi tineri. Vineri află dacă va fi judecat pentru omor calificat în loc de omor din culpă, pentru tragedia din staţiunea 2 Mai.

Vezi și

3) Ozempic va fi retras de pe piaţa din România începând cu 1 august. Autorităţile spun că motivul este unul financiar şi nu ţine de siguranţa pacienţilor.

4) Doi adolescenţi din Dâmboviţa au sunat la 112 şi au minţit că sunt sechestraţi. După ce au aflat că totul a fost o farsă, poliţiştii le-au amendat mamele cu câte 500 de lei fiecare.

5) Elon Musk va primi un salariul de 56 de miliarde de dolari de la Tesla. Acţionarii companiei au votat cu largă majoritate aprobarea acestei măsuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Update » Știrile zilei, 13 iunie 2024. Vlad Pascu află vineri dacă va fi judecat pentru omor calificat în loc de omor din culpă