Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 martie 2023. Soldatul executat de ruşi şi decorat post mortem de Volodimir Zelenski era, de fapt, moldovean

Știrile zilei, 13 martie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 13 martie 2023

1) Aproape 300 de oameni şi-au văzut moartea cu ochii după ce un tren accelerat cu care mergeau spre Bucureşti s-a ciocnit de un marfar încărcat cu maşini noi. CFR spune că vina a fost a unuia dintre mecanici.

2) Vremea continuă să se încălzească, iar maximele vor ajunge şi la 20 de grade marţi. Meteorologii ANM ne avertizează, însă, să fim atenţi, pentru că noaptea temperaturile pot scădea sub zero grade.

3) Scene violente la Botoşani. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au luat la bătaie un taximetrist care nu le-ar fi acordat prioritate. Totul s-a întâmplat pe o stradă intens circulată din oraş.

4) Soldatul executat de ruşi şi decorat post mortem de Volodimir Zelenski era, de fapt, moldovean. Ministerul de Externe de la Chişinău spune că moartea lui Matievschii poate fi calificată drept crimă de război.

5) Joe Biden dă asigurări că falimentul Sillicon Valley Bank nu va provoca o criză majoriă şi spune că cei responsabili vor fi traşi la răspundere. "Nicio pierdere nu va fi suportată de contribuabili", a mai zis el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 martie 2023. Soldatul executat de ruşi şi decorat post mortem de Volodimir Zelenski era, de fapt, moldovean