Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 noiembrie 2023. Gest disperat al unui botoşănean de 48 de ani, care s-a autodiagnosticat cu cancer după ce s-a uitat pe Google

Știrile zilei, 13 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 13 noiembrie 2023

1) După 6 zile de căutări, fetiţa de 13 ani care a dispărut din Sighetu Marmaţiei a fost găsită. Un poliţist local a descoperit-o întâmplător într-o clădire din centrul oraşului, unde ar fi fost ţinută captivă.

2) Socrii primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, rămân în arest preventiv. Cei doi sunt acuzaţi că au încercat să mituiască un judecător cu 50.000 de euro, pentru o sentinţă mai blândă.

3) Legea pensiilor intră mâine la vot final în Senat, după doar o zi de dezbateri. Proiectul este unul contestat de liberali, din cauza impactului bugetat foarte ridicat.

4) Gest disperat al unui botoşănean de 48 de ani, care s-a autodiagnosticat cu cancer după ce s-a uitat pe Google. Bărbatul a încercat să îşi taie venele cu un flex şi a fost salvat în ultima clipă de medici.

5) Planul de a oferi ajutor militar de 20 de miliarde de euro Ucrainei divizează Uniunea Europeană. Mai multe ţări, printre care şi Germania, au anunţat că se opun ideii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 noiembrie 2023. Gest disperat al unui botoşănean de 48 de ani, care s-a autodiagnosticat cu cancer după ce s-a uitat pe Google