Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 octombrie 2023. Mama tânărului care a omorat doi tineri în staţiunea 2 Mai rămâne în arest preventiv

Știrile zilei, 13 octombrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 03.11.2023, 22:04

Vezi și

Știrile zilei, 13 octombrie 2023

1) Israelul ar putea invada Fâşia Gaza în următoarele ore. Guvernul a mobilizat zeci de mii de soldaţi pentru un atac terestru şi a dat ultimatum civililor să părăsească regiunea.

2) Mama tânărului care a omorat doi tineri în staţiunea 2 Mai rămâne în arest preventiv. Miruna Pascu a plâns în faţa judecătorilor, pentru a fi lăsată liberă, însă fără succes.

3) Familia Cosma scapă de închisoare după prescrierea faptelor. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi fiul său primiseră 8 respectiv 5 ani de închisoare în primă instanţă.

4) Caz revoltător la o grădiniţă din Capitală. Părinţii unui băieţel de numai 4 ani acuză că acesta ar fi fost pălmuit şi tras de urechi cu brutalitate, de educatoare.

5) Atac terorist la un liceu din Franţa. Un islamist înarmat cu un cuțit a ucis un profesor și a înjunghiat alte două persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 octombrie 2023. Mama tânărului care a omorat doi tineri în staţiunea 2 Mai rămâne în arest preventiv