Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 septembrie 2023. Armata a găsit noi bucăţi de drone, în Tulcea, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri

Știrile zilei, 13 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 13 septembrie 2023

1) Armata a găsit noi bucăţi de drone, în Tulcea, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri. Descoperirea vine după ce localnicii au sunat noaptea la 112 pentru a alerta autorităţile.

2) Ultraşii care au fost la un pas să oprească definitiv meciul România - Kosovo au fost amendaţi de jandarmerie cu 8.000 de lei. Arbitrul a întrerupt meciul jumătate de oră din cauza unui banner pe care scria "Kosovo e Serbia" şi a scandărilor din tribune.

3) Simona Halep a avut astăzi prima apariţie publică, după suspendarea de 4 ani pentru dopaj. Sportiva spune că a păţit o mare nedreptate şi că va lupta să îşi dovedească nevinovăţia.

4) Un procuror din Iaşi este acuzat că a violat în repetate rânduri o minoră, pe care a lăsat-o gravidă. Cazul a fost redeschis după ce acum 5 ani a fost clasat pentru lipsă de probe.

5) Vladimir Putin şi Kim Jong-Un s-au întâlnit în cel mai mare centru spaţial rusesc. Cei doi lideri au promis că se vor ajuta reciproc pentru a lupta împotriva "imperialismului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 septembrie 2023. Armata a găsit noi bucăţi de drone, în Tulcea, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri