Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 13 septembrie 2024. Tânără, lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist aflat pe motocicletă, care avea sirenele pornite, în Piaţa Victoriei

Știrile zilei, 13 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 13.09.2024 , 20:02

Știrile zilei, 13 septembrie 2024

1) Scene şocante surprinse astăzi în Piaţa Victoriei. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist aflat pe motocicletă, care avea sirenele pornite.

2) Vremea se strică în aproape toată ţara. Meteorologii au emis coduri de ploi torenţiale până sămbătă seara în 32 de judeţe.

Vezi și

3) Alexandru Mazăre va fi eliberat condiţionat. Fratele fostului primar din Constanţa a fost condamnat în luna mai a anului 2022 la trei ani de închisoare, pentru corupţie.

4) Rusia expulzează șase diplomați britanici, pe care-i acuză de spionaj şi sabotaj. Decizia a fost luată în ziua în care Londra ar putea da voie Ucrainei să atace Rusia, cu rachetele cu rază lungă Storm Shadow.

5) Scandal uriaş pe Transfăgărăşan, după ce un turist aflat cu bebeluşul în braţe a vrut să fotografieze urşii. Individul s-a certat cu martorii care au vrut să îl atenţioneze şi a fost calmat cu greu de jandarmi.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Update » Știrile zilei, 13 septembrie 2024. Tânără, lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist aflat pe motocicletă, care avea sirenele pornite, în Piaţa Victoriei