Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 aprilie 2022. Închisoare pentru violenţa împotriva animalelor; Rezultatele la simulările de BAC şi Evaluare Naţională

Știrile zilei, 14 aprilie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 14.04.2022, 19:04

Știrile zilei, 14 aprilie 2022

1) Camera Deputaţilor a adoptat un proiect de lege care prevede închisoare de până la şapte ani pentru cei care ucid sau maltratează animale. În plus, în noua lege, zoofilia va fi introdusă ca fiind cruzime faţă de animale.

2) Un blndat folosit de manelistul Dani Mocanu pentru un videoclip a lovit două autoturisme parcate în Râmnicu Vâlcea. Cântăreţul se afla şi el în vehicul şi spune că proprietarul ar fi încercat să evite un copil.

3) Elena Udrea rămâne în arest preventiv în Bulgaria, până ce va fi extrădată. Fostul ministru invocase probleme de sănătate, însă magistraţii din Sofia au motivat că acestea pot fi tratate şi în închisoare. 

4) Nava amiral Moskva, bijuteria marinei militare ruse din Marea Neagră, ar fi fost grav avariată. Crucişătorul este cel care a condus operaţiunea din insula Şerpilor la începutul războiului. 

5) Ministerul Educaţiei a publicat sinteza rezultatelor obţinute la simulările pentru Evaluare Naţională şi Bacalaureat. Elevii au luat note mai mici decât anul trecut la limba română, dar s-au descurcat mai bine la matematică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 aprilie 2022. Închisoare pentru violenţa împotriva animalelor; Rezultatele la simulările de BAC şi Evaluare Naţională