Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 aprilie 2023. Parlamentarii au constatat că angajaţii din mediul privat au prea multe zile libere

Știrile zilei, 14 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 14 aprilie 2023

1) Principalul suspect în cazul scurgerilor de informaţii ale Pentagonului a fost reţinut de autorităţile americane. Este vorba de un tânăr de 21 de ani, membru al Gărzii Naţionale Aeriene.

2) 30 de familii din cea mai mare comună a ţării se pregătesc de Paşte cu gospodăriile inundate. O conductă veche de 50 de ani din Cluj a cedat, iar oamenii din Floreşti s-au trezit cu locuinţele pline cu apă.

3) Parlamentarii au constatat că angajaţii din mediul privat au prea multe zile libere, iar acest lucru pune în pericol companiile. 56 de aleşi vor ca firmele să primească bani pentru salarii de la Buget sau să beneficieze de deduceri.

4) Patronul care a dat o țeapă de 800.000 de euro cu mobilă la comandă a fost prins lângă Chişinău. Bărbatul evadase în urmă cu câteva zile, după ce a reuşit să îşi rupă brăţara electronică.

5) Ucrainenii au început să se retragă din unele părţi ale Bahmutului. Marea Britanie este de părere că Moscova vrea să pună mâna pe oraş înainte de aşteptata contraofensivă a Kievului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 aprilie 2023. Parlamentarii au constatat că angajaţii din mediul privat au prea multe zile libere