Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 august 2023. Zi neagră pe litoralul românesc: 3 tineri au murit înecaţi, iar mai multe persoane au fost salvate în ultima clipă din valuri

Știrile zilei, 14 august 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 19:22

Vezi și

Știrile zilei, 14 august 2023

1) Zi neagră pe litoralul românesc, unde sute de mii de români au mers să-şi petreacă vacanţa de Sfânta Marie. Trei tineri au murit înecaţi la Mamaia, iar mai multe persoane au fost salvate în ultima clipă din valuri.

2) Clipe de panică la Costineşti, după ce o mină marină a explodat în zona digului. Nicio persoană nu a fost rănită, iar martorii povestesc că au auzit o bubuitură puternică şi că pământul s-a zguduit.

3) Caz șocant într-un centru de plasament din Brașov. O fată de 19 ani, cu nevoi speciale, a ajuns la spital subnutrită și cu arsuri grave pe corp.

4) Darius Vâlcov, condamnat la şase ani de închisoare cu executare, a fost extrădat din Italia. Fostul ministru de Finanţe a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

5) Bulevardele Calea Floreasca şi Radu Beller din Capitală au devenit de astăzi străzi cu sens unic. În acest fel, speră autorităţile, circulaţia din centru spre nordul Bucureşiului se va mai fluidiza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 august 2023. Zi neagră pe litoralul românesc: 3 tineri au murit înecaţi, iar mai multe persoane au fost salvate în ultima clipă din valuri