Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 14 august 2024. O fată de 18 ani din Suceava a fost găsită spânzurată în casă

Știrile zilei, 14 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 14.08.2024 , 19:38

Știrile zilei, 14 august 2024

1) Cazul morţilor suspecte de la Pantelimon ia o amploare fără precedent. Parchetul a primit peste 100 de plângeri de la aparţinători ai unor bolnavi care au încetat din viaţă în spital.

2) O fată de 18 ani din Suceava a fost găsită spânzurată în casă. Tânăra ar fi fost abuzată de şeful poliţiei din Broşteni, care acum este anchetat intern.

Vezi și

3) Presa internaţională scrie că Ucraina a invadat Rusia pentru a destabiliza Kremlinul şi a pune presiune pe Vladimir Putin. Incursiunea Kievului a fost aprobata de Statele Unite şi Uniunea Europeană.

4) O nouă amânare în dosarul lui Vlad Pascu. Procesul şoferului drogat care a ucis doi tineri va fi reluat pe 20 septembrie.

5) Iranul pune condiţii pentru a renunţa la un atac direct asupra Israelului. Oficialii de la Teheran spun că nu se vor răzbuna pentru asasinarea liderului Hamas dacă se ajunge la un acord de pace în Gaza.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 14 august 2024. O fată de 18 ani din Suceava a fost găsită spânzurată în casă