Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 decembrie 2023. Contabila care s-a aruncat de la etajul 5 peste o femeie şi a ucis-o a fost arestată

Știrile zilei, 14 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 15.12.2023, 17:51

Vezi și

Știrile zilei, 14 decembrie 2023

1) Detalii revoltătoare în cazul morţii Sharei, adolescenta de 16 ani din Bucureşti. Şase poliţişti sunt anchetaţi după ce au tratat tragedia ca pe un accident şi nu au recoltat probe criminalistice.

2) Contabila care s-a aruncat de la etajul 5 peste o femeie şi a ucis-o a fost arestată. Procurorii o acuză de omor cu intenţie indirectă.

3) Un şofer de autobuz a făcut infarct la volan, în traficul din Bârlad. Din fericire, câţiva pasageri au reușit să frâneze și să preia controlul vehiculului.

4) Imagini de infarct filmate cu o cameră de bord, pe o șosea din Tulcea. Un şofer inconştient a intrat pe contrasens şi a forţat o tânără să intre pe câmp pentru a evitat un impact frontal.

5) Volodimir Zelenski insistă ca ţara sa să fie primită cât mai repede în Uniunea Europeană. Preşedintele ucrinean spune că, dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci Vladimir Putin are multe de câştigat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 decembrie 2023. Contabila care s-a aruncat de la etajul 5 peste o femeie şi a ucis-o a fost arestată