Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 martie 2023. Incident aviatic grav pe aeroportul din Suceava. Două avioane de linie s-au lovit pe pistă

Știrile zilei, 14 martie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 14 martie 2023

1) Incident aviatic grav pe aeroportul din Suceava. Două avioane de linie s-au lovit pe pistă, în timp ce unul dintre ele se pregătea pentru decolare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

2) De acum e lege! Fără păcănele lângă şcoli, bănci şi biserici. Senatul a votat astăzi modificarea, iar operatorii de jocuri de noroc au un an la dispoziţie să se mute.

3) Rusia intră în criză de armament după un an de bombardamente neîncetate. Deşi ministrul apărării a comandat dublarea producţiei, sancţiunile îi împiedică pe ruşi să producă arme de înaltă tehnologie.

4) Declaraţii contradictorii în cazul accidentului feroviar de la Roşiori. Mecanicul acuzat că a trecut pe roşu neagă acest lucru şi şi-a angajat un avocat care să-l ajute să-şi dovedească nevinovăţia.

5) Şi Mark Zuckerberg vrea să dea afară nu mai puţin de 10 mii de oameni de la Meta, compania mamă a Facebook şi Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 martie 2023. Incident aviatic grav pe aeroportul din Suceava. Două avioane de linie s-au lovit pe pistă