Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 noiembrie 2023. Un primar din Gorj a fost amendat după ce a înjurat un fotbalist în timpul unui meci

Știrile zilei, 14 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 14 noiembrie 2023

1) Detalii incredibile ies la iveală în cazul adolescentei din Sighetu Marmației. Bărbatul care ar fi abuzat-o timp de 6 zile este cel care a convins-o să plece de acasă, iar apoi ar fi drogat-o în timp ce o ţinea sechestrată.

2) Lovitură pentru mafia de fier vechi. Mascaţii au descins în peste 40 de locaţii, printre care şi celebra comună Sinteşti, într-un dosar cu prejudiciu de zeci de milioane de lei.

3) Cercul suspecţilor în cazul uciderii omul de afaceri Adrian Kreiner a fost restrâns. Procurorii bănuiesc că afaceristul decedat a fost bătut şi jefuit de trei cetăţeni români, în propria casă.

4) Un primar din Gorj a fost amendat după ce a înjurat un fotbalist în timpul unui meci. Cei doi au fost chiar la un pas să se ia la bătaie, iar scenele au fost surprinse de un spectator.

5) Joe Biden avertizează că "spitalele din Gaza trebuie protejate". Declaraţiile vin după ce Israelul a acuzat că sunt folosite de Hamas pentru a coordona atacuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 noiembrie 2023. Un primar din Gorj a fost amendat după ce a înjurat un fotbalist în timpul unui meci