Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 aprilie 2022. România renunţă la MiG-21 LanceR; Ţara noastră poate obţine independenţa energetică

Știrile zilei, 15 aprilie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 15.04.2022, 18:53

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 15 aprilie 2022

1) Ministerul Apărării a decis suspendarea activităţilor de zbor cu avioanele Mig-21 Lancer. Măsura a fost luată după ce, în ultima perioadă, au fost mai multe incidente sau accidente soldate cu victime şi aeronave distruse.

2) Legea offshore a fost depusă în Parlament, fiind semnată de liderii celor trei partide din coaliţie. Actul normativ deblochează investiţiile care pot asigura independenţa energetică a ţării noastre. 

3) Şoferul care şi-ar fi ucis fosta soţie după ce a intrat intenţionat cu maşina într-o pasarelă din zona Pipera a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a declarat după audieri că se consideră nevinovat.

4) Armata rusă a intensificat atacurile în Ucraina după cea mai grea pierdere de la începutul războiului, scufundarea navei amiral Moskva. Propagandiştii Kremlinului vorbesc deja despre începutul celui de-Al Treilea Război Mondial.

5) Peste 150 de persoane au fost rănite pe Esplanada Moscheilor din Ierusalim. Câţiva palestinieni adunaţi la rugăciune ar fi aruncat cu pietre în poliţiştii israelieni, care au ripostat cu grenade paralizante şi gaze lacrimogene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 aprilie 2022. România renunţă la MiG-21 LanceR; Ţara noastră poate obţine independenţa energetică