Antena Meniu Search
x

Video Primele declaraţii ale şoferului care şi-ar fi ucis intenţionat fosta soție într-un accident. De ce nu purta femeia centura de siguranţă

Şoferul care şi-ar fi ucis soţia după ce a intrat intenţionat cu maşina într-o pasarelă din zona Pipera din Capitală a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la aproape două săptămâni de la producerea accidentului. După ce a ieşit de la audieri, bărbatul a făcut şi primele declaraţii.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 17:00

Vezi și

Şoferul a fost lăsat liber imediat după accident şi a fost reţinut abia ieri, pe motiv că până acum, poliţiştii nu ar fi avut suficiente probe împotriva lui. Accidentul a avut loc la începutul lunii în zona Pipera din Capitală. Femeia de 37 de ani care se afla pe scaunul din dreapta a murit pe loc.

Iniţial, şoferul le-a spus anchetatorilor că accidentul s-a produs din cauza unei şicanări în trafic, dar anchetatorii au găsit mesaje de ameninţare între cei doi soţi şi asa ar fi descoperit crima. 

La ieşirea de la audieri, acesta a declarat că se consideră nevinovat. Întrebat dacă îi pare rău, bărbatul a făcut semn din cap că da, însă a negat că ar fi ameninţat-o pe fosta lui soţie. 

Reporter: De ce nu şi-a pus centura? Nu i-ai spus să îşi pună centura?

Pe acelaşi subiect

ŞoferNu purta de obieci.

Reporter: V-aţi certat în ziua respectivă?

Şofer: Ceva discuţii în maşină. 

Reporter: De ce aţi pierdut controlul volanului?

Şofer: Ea vorbea tare. 

ReporterAveaţi viteză?

Şofer: Aveam ceva... vreo 80.

Mama femeii ucise povesteşte cum fostul soţ ar fi premeditat totul

În faţa unui poliţist, bărbatul ar fi recunoscut că a premeditat totul. Însă s-a răzgândit apoi şi n-a mai spus decât că a avut un conflict cu fosta soţie. Anchetatorii au ridicat telefoanele soților, iar în mesajele dintre cei doi au găsit mai multe amenințări cu moartea. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov continuă cercetările pentru infracțiunea de omor. 

Mariana, mama victimei: Mi-a omorât fata! E un criminal! Pentru mine și copiii lui e un criminal! Tot timpul numai asta avea în cap... Te omor, te omor, te omor!

Sunt acuzațiile grave făcute de mama femeii ucise în accidentul rutier de sâmbătă dimineața, de pe șoseaua Pipera-Tunari, atunci când fostul soț al acesteia a intrat cu mașina într-o pasarelă pietonală. Tot mama femeii povestește că bărbatul ar fi premeditat totul.

Mariana, mama victimei: Sâmbătă dimineață a venit, a sărit gardul...Hai, nu ești gata? Fata trebuia să plece la serviciu... Că te duc eu la metrou la Aurel Vlaicu. Haide că m-ai înnebunit, i-a zis fata. Atât a zis și a plecat... Și s-a întâmplat... el a avut premediat tot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Primele declaraţii ale şoferului care şi-ar fi ucis intenţionat fosta soție într-un accident. De ce nu purta femeia centura de siguranţă