Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 aprilie 2024. Deşi nu a împlinit nici măcar un an de la inaugurare, Podul de la Brăila intră iar în reparaţii

Știrile zilei, 15 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 15.04.2024, 19:14

Vezi și

Știrile zilei, 15 aprilie 2024

1) Interlopul Costel Corduneanu a încetat din viaţă la 54 de ani. Acesta suferise o intervenţie chirurgicală la inimă şi era internat într-un spital din Târgu Mureş.

2) Deşi nu a împlinit nici măcar un an de la inaugurare, Podul de la Brăila intră iar în reparaţii. De data aceasta au apărut crăpături şi dâmburi pe unul dintre sensuri.

3) Discuţii la vârful coaliţiei de guvernare pentru înlocuirea lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. Mai mulţi lideri ar fi nemulţumiţi de prestaţia de până acum a medicului şi de scorurile din sondaje.

4) Dumitru Buzatu ar putea fi plasat în arest la domiciliu. Judecătorii au admis eliberarea acestuia, însă procurorii pot depunde contestaţie în termen de două zile.

5) O fetiţă de doi ani din Bucureşti a suferit o fractură craniană după ce a căzut de la etajul 1. Un acoperiş de tablă a atenuat impactul şi i-a salvat practic viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 aprilie 2024. Deşi nu a împlinit nici măcar un an de la inaugurare, Podul de la Brăila intră iar în reparaţii