Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 15 august 2024. Închisoare pentru cei care se urcă la volan fără permis

Știrile zilei, 15 august 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 15.08.2024 , 19:41

Știrile zilei, 15 august 2024

1) Cod Roşu de caniculă pentru judeţele din sud-vestul ţării. Meterologii anunţă că temperaturile vor atinge 41 de grade Celsius.

2) Ucrainenii continuă să înainteze în regiunea rusă Kursk. Kievul se laudă că a cucerit 82 de localităţi şi controlează mai bine de 1.500 de kilometri pătraţi.

Vezi și

3) Pedepse mai dure pentru şoferii care încalcă regulile de circulaţie. Persoanele prinse la volan fără permis de conducere ar putea primi direct închisoare cu executare, potrivit unui nou proiect de lege.

4) Tribunalul de Arbitraj Sportiv a publicat motivarea în cazul medaliei primite de Ana Bărbosu. În cadrul raportului, judecătorii au criticat presa americană, care a lansat acuzaţii de imparţialitate la adresa completului.

5) Coreea de Nord se redeschide pentru turiştii străini în decembrie, după aproape 5 ani. Ţara şi-a închis complet graniţele la începutul anului 2020, din cauza pandemiei de covid-19.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 15 august 2024. Închisoare pentru cei care se urcă la volan fără permis