Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 ianuarie 2024. Scandal în Argeş, după ce şoferul unui microbuz şcolar a fost filmat cum dă jos cu forţa un elev

Știrile zilei, 15 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 15 ianuarie 2024

1) Protestul fermierilor și transportatorilor se extinde în toată ţara. 4.500 de tractoare şi utilaje au ieşit pe străzi în jumătate din judeţele ţării, potrivit Jandarmeriei.

2) Anchetă în Gorj după ce s-a ajuns la o situaţie aberantă. 170 de persoane au şi certificate de nevăzători, şi permise auto.

3) O navă americană a fost lovită de o rachetă balistică lansată de rebelii Houthi, în largul Yemenului. La bord a izbucnit un incendiu, însă nu s-au înregistrat răniţi.

4) Scandal în Argeş, după ce şoferul unui microbuz şcolar a fost filmat cum dă jos cu forţa un elev. Bărbatul s-a enervat pe adolescent pentru că l-a înjurat şi a făcut mizerie în vehicul.

5) Stare de urgenţă în Islanda după erupţia unui vulcan. Valurile de lavă au pătruns la periferia unui oraş, iar casele localnicilor au luat foc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 ianuarie 2024. Scandal în Argeş, după ce şoferul unui microbuz şcolar a fost filmat cum dă jos cu forţa un elev