Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 15 iulie 2024. Codul Roşu de caniculă a fost extins în aproape toată ţara şi prelungit până miercuri

Știrile zilei, 15 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 16.07.2024 , 16:53

Știrile zilei, 15 iulie 2024

1) Deputaţii au decis soarta urşilor din România, după cazul tinerei ucise de un animal pe traseu turistic. Pentru anii 2024 şi 2025, aleşii au votat recoltarea unui număr de aproximativ 480 de exemplare.

2) Codul Roşu de caniculă a fost extins în aproape toată ţara şi prelungit până miercuri. Meteorologii anunţă maxime de 42 de grade Celsius pentru următoarele zile.

Vezi și

3) Donald Trump a acordat primul interviu, după ce acum două zile a supravieţuit unei tentative de asasinat. Fostul preşedinte american le-a mulţumit agenţilor Secret Service, care l-au ucis pe atacator.

4) Anchetă la Spitalul de copii din Timişoara, după moartea unui băieţel în vârstă de 2 ani. Părinţii spun că cel mic a primit un tratament şi a fost trimis acasă, deşi avea febră mare.

5) Fratele lui Michael Schumacher a dezvăluit pe Instagram că este homosexual. Ralf a fost căsătorit timp de 14 ani şi are un fiu în vârstă de 22 de ani.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 15 iulie 2024. Codul Roşu de caniculă a fost extins în aproape toată ţara şi prelungit până miercuri