Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 mai 2023. Scandal cu iz exotic între primarii din Bucureşti. Nicuşor Dan şi Robert Negoiţă, edilul sectorului 3, se ceartă pe palmieri

Știrile zilei, 15 mai 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 14:17

Vezi și

Știrile zilei, 15 mai 2023

1) Scandal cu iz exotic între primarii din Bucureşti. Nicuşor Dan şi Robert Negoiţă, edilul sectorului 3, se ceartă pe palmieri. Şeful de la Capitală a scos arborii plantaţi de Negoiţă în Piaţa Unirii.

2) Regele Charles, un musafir neaşteptat. Abia încoronat ca rege al Marii Britanii, Charles şi-a planificat deja o vizită în România. Vrea să stea două săptămâni în Transilvania.

3) Jaf în 60 de secunde la Arad. Doi hoţi au dat o lovitură ca în filme la o sală de jocuri. Au reuşit să fure toţi banii din casa de marcat şi s-au făcut nevăzuţi, dar bucuria a durat doar câteva ore.

4) La mijloc de mai, vremea ne dă din nou planurile peste cap. Temperaturile se dublează până miercuri, dar meteorologii spun că un ciclon mediteranean va lua ţara cu asalt.

5) Şi ultimul zbor al legendarelor MiG-uri. Aeronavele sovietice care au patrulat timp de 62 de ani cerul României au fost retrase definitiv din dotarea Forţelor Aeriene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 mai 2023. Scandal cu iz exotic între primarii din Bucureşti. Nicuşor Dan şi Robert Negoiţă, edilul sectorului 3, se ceartă pe palmieri