Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 martie 2022. România se înarmează; Criză în construcţii, din cauza lipsei de materiale

Știrile zilei, 15 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 15.03.2022, 18:28

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 15 martie 2022

1) Criza din energie prelungeşte plafonarea preţurilor pentru încă un an. Guvernul vrea să adopte un set de măsuri care includ noi compensări ale preţurilor la electricitate şi gaze naturale.

2) A douăzecea zi de război a adus noi bombardamente în cartierele rezidenţiale din Kiev, Harkov sau Mariupol. Analiştii spun că armata rusă va rămâne fără resurse dacă în 2 săptămâni nu încheie atacurile.

3) O jurnalistă din Rusia a intrat în direct în timpul unui buletin de ştiri cu un mesaj anti-război. Femeia a fost reţinută imediat şi, potrivit noii legi a lui Vladimir Putin, ar putea fi condamnată la 15 ani de închisoare.

4) România ia decizia înarmării. 133 de noi transportoare de tip Piranha vor fi produse la Bucureşti şi vor intra în dotarea armatei. Până atunci, soldaţii noştri se antrenează cu blindate vechi de peste 30 de ani.

5) Criză fără precedent în construcţii. De teama războiului, românii nu mai cumpără locuinţe. În plus, dezvoltatorii spun că preţurile vor urca, după ce marile şantiere ar putea rămâne blocate din cauza lipsei de materiale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 martie 2022. România se înarmează; Criză în construcţii, din cauza lipsei de materiale