Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 martie 2024. Chirurgul care şi-a atacat rezidenţii cu un bisturiu în timpul unei operaţii este oficial suspect

Știrile zilei, 15 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 15.03.2024, 19:29

Vezi și

Știrile zilei, 15 martie 2024

1) Moarte bizară într-o zonă centrală a Capitalei. Un francez a fost găsit fără suflare, legat de mâini şi de picioare, pe acoperişul unui bloc. Ancheta este în plină desfăşurare.

2) Un nou scandal zguduie Poliţia. Familia unui tânăr îi acuză pe poliţişti de neglijenţă, după ce timp de 4 ore nu au observat că zăcea la câţiva metri de maşina cu care se lovise de un podeţ.

3) Chirurgul care şi-a atacat rezidenţii cu un bisturiu în timpul unei operaţii este oficial suspect! Medicul Sorin Păun lucrează şi acum, ca şi atunci, la Spitalului Floreasca.

4) PSD şi PNL caută de mai bine de o lună un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Deocamdată, liderii celor două partide au bătut palma doar pentru primăriile de sector.

5) Tragedie românească în Italia. Ştefania, o femeie de 32 de ani şi cei trei copii ai ei au murit într-un incendiu care a cuprins apartamentul lor din Bologna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 martie 2024. Chirurgul care şi-a atacat rezidenţii cu un bisturiu în timpul unei operaţii este oficial suspect