Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 noiembrie 2023. Persoanele care traversează cu ochii în telefon sau cu căştile în urechi ar putea fi amendate

Știrile zilei, 15 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 15 noiembrie 2023

1) Klaus Iohannis a mers la safari în Kenya, împreună cu soţia. Pe agenda prezidenţială, îniţial nu era trecut niciun astfel de eveniment.

2) Lucian Burdujan s-a prezentat la poliţie, după 2 luni de la dispariţie. Fostul fotbalist a declarat că a plecat voluntar de la adresa din domiciliu şi că nu doreşte să ia legătura cu familia.

3) Persoanele care traversează cu ochii în telefon sau cu căştile în urechi ar putea fi amendate. Sancţiunile prevăzute într-un nou proiect de lege ajung la 435 de lei.

4) Criza din sistemul de sănătate ia amploare. După criticile din partea managerilor de spitale şi protestele angajaţilor CNAS, a venit rândul farmaciştilor să îşi strige nemulţumirile în faţa Guvernului.

5) Gigi Becali scapă de acuzaţia de fraudă la vot. Fapta s-a prescris după ce dosarul a stat timp de 4 ani la Parchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 noiembrie 2023. Persoanele care traversează cu ochii în telefon sau cu căştile în urechi ar putea fi amendate